9.12.10

Jaakko Veijola AD:ksi TaivaaseenAD Jaakko Veijola siirtyi Suunnittelutoimisto Taivaaseen. Veijola on työskennellyt aikaisemmin mm. PHS:ssä ja Bob Helsingissä, jossa hän oli tekemässä mm. Saarioisen, Leiraksen, Sampo Pankin, Koffin ja Karhu-oluen mainontaa.
 "Olen todella innostunut uusista haasteista. Taivaan DNA:ssa kiehtoo hyvin poikkitieteellinen tapa tehdä markkinointia. Suunnitteluprosesseja lähestytään kokonaisvaltaisesti ja tuloksena on hallittua ja korkealaatuista jälkeä. Koska oma vahvuuteni on kommunikaation kehittämisessä, uskon laajentavani osaamistamme sopivalla tavalla”, Veijola sanoo.
 Mainostyön ohella Veijolalla on ollut Kiasmassa kaksi taideprojektia ja opettanut markkinointia Aalto-yliopistossa. Hänen mukaansa tulevaisuudessa menestyvät yritykset, jotka uskaltavat itse osallistua markkinointiinsa.
 ”Ihannetapauksessa asiakasorganisaatio on läpinäkyvä ja karismaattinen. Menestystä ei rakenneta irrallisilla kampanjoilla vaan keskustelevalla ja pitkäkestoisella yhteistyöllä. Mielestäni Taivaalla on aina ollut erityinen kyky tehdä asiakkaistaan isompia.”
Jaakko Veijola pitää blogia osoitteessa: creativeblock.fi
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti