27.11.11

Tervetuloa, PlusTV.

Suomen suurin ja suosituin MaksuTV-palvelujen tarjoaja, PlusTV aloitti yhteistyön kanssamme. Olemmekin asiasta varsin ilahtuneita ja odotamme innokkaasti piakkoin alkavia viestinnällisiä voimanmittelöitä. "On todella hienoa päästä yhdessä PlusTV:n kanssa rakentamaan kokonaisuutta, jossa näemme valtavasti mahdollisuuksia. Taivas on aina tarttunut mielellään juuri voimakkaasti muuttuviin toimialoihin ja ollut mukana rakentamassa uutta ajattelua ja toimintatapoja. Näemme, että PlusTV:llä on mahdollisuus vaikuttaa koko maksu TV-markkinaan. PlusTV:n kanssa pääsemme tekemään juuri sitä missä olemme parhaimmillamme; kokonaisvaltaista uudistustyötä brändin esiintymiseen ja markkinointiin."Toteaa Taivaan toimitusjohtaja, Mikko Helme.

14.11.11

Idea, jota ei voinut ohittaa.

Yksinkertainen on joskus niin perin kaunista. Kuinka annetaan ääni äänettömille, kastittomille? Katso video kampanjasta, joka toi tuhansien kilometrien päässä olevat ihmiset suoraan keskellemme.Sosiaalisen median mahdollisuudet ovat rajattomat, tässä pienessä kampanjassa oivallettiin niistä jotain todella oleellista.Ainakin meidän mielestämme.

9.11.11

Tänään VOX Live Yliopiston juhlasalissa ja netissä.

Helsingin yliopiston ja Helsingin Sanomien yhteinen puheenvuorojen sarja,Vox, on noussut huomattavan suosituksi tapahtumaksi. Useimmiten tilaisuudet ovat olleet täynnä. Onneksi voit katsoa terävää maailmankuvaa piirtävät puheenvuorot suorana lähetyksenä myös netin kautta, täällä. Myös kommentointi onnistuu.Tänään puheenvuorojen aiheena on epäonnistuminen. Sanansa sanovat Ihmisoikeusliiton pääsihteeri Kristiina Kouros, aerosolifysiikan professori Markku Kulmala, Helsingin Sanomien politiikan toimituksen esimies Marko Junkkari, Helsingin Sanomien toimituspäällikkö Paula Salovaara, ortopedian erikoislääkäri Jan-Magnus Björkenheim ja filosofi Tuomas Nevanlinna. . Tilaisuus alkaa salissa ja selaimissa kello 18.00.

7.11.11

Tervetuloa Taivaaseen, Linda

Mikäli olet viime aikoina nähnyt selaimessasi jotain tyylikästä ja kaunista, se voi johtua Linda Luymesista, joka aloitti Taivaassa designerina, toimialueenaan erityisesti web-ympäristöt ja -palvelut. Mukavaa saada sinut joukkoomme, Linda.

3.11.11

Mandatum nousi tunnetuimmaksi.

Yksi markkinointiviestinnän tavoitteista on useimmiten tunnettuuden kasvattaminen. Iloksemme asiakkaamme Mandatum on onnistunut sillä(kin) saralla yli äyräiden. Johdonmukaisen tyylikäs viestintä ja oikeat toimenpiteet kiidättivät Mandatumin Suomen tunnetuimmaksi varojen hoitajaksi. Lähde: Kauppalehti/TNS Päättäjä-Atlas.