27.9.11

Helsingin yliopiston video leviää Youtubessa.

Mukava nähdä, että Helsingin yliopistolle tekemämme video on jo leviämässä maailmalle. Youtuben kautta on tullut parissa vuorokaudessa yli 7000 katsojaa ilman mitään markkinointia. Maailman 74. parhaaksi rankattu yliopisto on tuossa Taivaan naapurissa - ja parissa muussakin paikassa. Kannattaa käydä tutustumassa maailmanluokan monitieteelliseen tutkimukseen. Päivitys 3.11. 2011: katsojamäärä 40 000.

21.9.11

Facebook-profiilit täysin uuteen käyttöön.

Taivas ja Suomen Lähetysseura valjastivat Facebookin hyväntekeväisyyteen ennennäkemättömällä tavalla.Nepalissa elää 6 miljoonaa kastitonta ihmistä, Dalitia. Kastittomien ihmisoikeudet jäävät usein kokonaan toteutumatta. He eivät saa ääntään kuuluviin. Suomalaiset naislaulajat Maija Vilkkumaa, Anna Puu ja Yona ovat luvanneet lahjoittaa Facebook-profiilinsa nepalilaisten dalitien käyttöön antaakseen heille äänen ja mahdollisuuden tulla kuulluiksi. Kampanjaan osallistuvien sosiaalisen median profiili on nepalilaisten dalitien käytössä Tasaus-päivän 23.9. ympärillä, ja tänä aikana niistä voi lukea dalitien arjesta ja elämästä. Facebook on viimeaikaisten tutkimusten mukaan ihmisille vesivessaakin tärkeämpi palvelu, joten profiilin luovuttaminen on voimakas kannanotto asian puolesta. Tempauksella on tarkoitus kiinnittää huomiota dalitien yhteiskunnalliseen asemaan ja rohkaista suomalaisia allekirjoittamaan vetoomus alakastisten ihmisoikeuksien turvaamisen puolesta. Vetoomus osoitetaan kehitysministeri Heidi Hautalalle. Voimakas kannanotto Nepalin kastittomien puolesta ilmestyy sosiaaliseen mediaan tänään. Kampanjaan voit tutustua täällä. Ja samassa osoitteessa pääset itsekin mukaan.

5.9.11

HK aloittaa tänään.

HK Ruokatalon uudet filmit ovat valmiit. Strategiatyö on tehty ja satoja pakkauksia käsittävä pakkausuudistus alkaa näkyä kaupoissa. Laadukasta ja lähellä tuotettua.

FC Enkelit huippukunnossa.

FC Enkelit Suunnittelutoimisto Taivaan naisten jalkapallojoukkue FC Enkelit teki selvää jälkeä Unelmacupissa, Sonera-stadionilla. 5 voittoa ja 1 tasapeli. Joukkue aloitti vasta keväällä 2011 ja nyt ollaan jo voitonsyrjässä kiinni. Seuraamme tilannetta äärimmäisen ylpeinä.